Mabani NoorPardazi 1

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

Mabani NoorPardazi 1

پست  A.A في الثلاثاء فبراير 26, 2008 6:21 pm

نورپردازی یکی از مهمترین عوامل در عکاسی است و به فضای بسته داخل آتلیه محدود نمی شود. اغلب عکاسان با دانستن و بکار بردن یک یا دو مورد در این زمینه تفاوتی بزرگ در عکس هایشان خواهند داشت.در بسیاری از عکس های موجود در سایت مشاهده شد که دوستان بعضا با داشتن امکانات ساده و مفید از آنها به خوبی استفاده نمیکنند و خروجی کار آنها قابل قبول نیست. بدین ترتیب بنده حقیر به عنوان یکی از کوچکترین دوستان شما بر این شدم تا مطالبی را به ترتیب در فروم قرار بدم تا دیگر دوستان بتوانند با دانستن این اطلاعات عکس های بهتری بگیرند. به امبد خدا تصمیم دارم بعد از مطرح کردن برخی مبانی در مورد نور پردازی قدم به قدم مطالب را تخصصی تر کنم . مطلب زیر توسط این جانب ترجمه شده بنا بر این پیشاپیش بابت نقایص موجود در ترجمه و ویرایش متن عذر خواهی میکنم.از آنجاییکه در ترجمه برای بعضی از کلمات معادل دقیقی در زبان فارسی پیدا نکردم از همان کلمات انگلیسی استفاده کردم. ابزار نور پردازی استفاده شده در این متن همگی "فتو فلکس " هستند

مبانی نور پردازی 1

شما قبل از اینکه دوربین جدیدی بخرید باید بدانید که دوربین جدید قادر به انجام چه کارهائی است. آیا کیفیت تصاویر با این دوربین خوب خواهد بود؟ آیا این دوربین همانطور که من می خواهم عمل می کند؟ آیا من میتوانم تصاویری با کیفیت چاپ خوب با این دوربین داشته باشم؟ این هم همگی سوالات مهمی هستند که پرسیده شوند. یک عنصر اصلی و مهم دیگر نیز وجود دارد که در تمامی عکس های خوب وجود دارد ولی اغلب اوفات اکثر مردم آنرا در نظر نمیگیرند: نورپردازی

شما ممکن است یکی از گران قیمت ترین دوربین های دنیا را داشته باشید ولی بدون داشتن یک یا دو چیز در مورد نورپردازی شما به احتمال زیاد نتایج بدی تجربه خواهید کرد. در مقابل اگر ابزار نورپردازی خوبی داشته باشید و استفاده از آنها را به خوبی بلد باشید میتوانید تصاویری خیره کننده با دوربین های کاملا معمولی خلق کنید.

این مقاله بررسی که چرا عکاسان از سافت باکس استفاده میکنند و تفاوت بین سایز های مختلف سافت باکس نشان داده میشود همچنین این مقاله استفاده موثر از سافت باکس را بیان میکند- مترجم: دوستان عزیز توجه داشته باشند اگر چه متن درباره سافت باکس میباشد ولی بسیاری اطلاعات مفید در این متن داده میشود که برای بهتر استفاده کردن از ابزار نورپردازی خانگی نیز مفید هستند

موضوع هایی که مطرح خواهند شد

طبیعت نور
نونه هایی از فیل فلش (استفاده از فلش دوربین

سافت باکس ها چگونه کار میکنند و برای چه بوجود آمده اند

هر چه منبع نور بزرگتر باشد نور موجود ملایم تر میشود

هرچه منبع نور نزدیک تر باشد بزرگتر خواهد شد

طبیعت نور و چگونگی عملکرد آن

وقتیکه طبیعت نور را بررسی میکنید به این نکته خواهید رسید که هر چه منبع نور بزرگ تر باشد کیفیت نور حاصله ملایم تر خواهد بود و به همبن ترتیب منابع نوری کوچک نور سخت تر و پرکنتراست ایجاد میکنند. به عنوان مثال از یک توپ بیلیارد استفاده شده است: روی میز را با یک پارچه مشکی پوشانیده و بعد توپ را روی آن قرار داده ایم. دوربین را روی سه پایه قرار داده و یک کادر افقی بستیم.

نوردهی با استفاده از فیل فلش (فلش دوربین

برای اینکه نشان دهیم اغلب افراد برای عکاسی از این قبیل اجسام چگونه عمل میکنند دوربین را روی حالت "تمام اوتوماتیک" قرار دادیم و با استفاده از فلش دوربین یک عکس گرفتیم

همانطور که مشاهده میکنید نتیجه چندان دلچسب نیست. اگر چه کل عکس بیش از حد تاریک است ولی مشکل اصلی در این قبیل عکس ها (استفاده از فیل فلش) ارائه تصاویرفلت (بدون بعد) میباشد. از آنجائیکه فلش دوربین یک منبع نوری کوچک است معمولا تصاویری پرکنتراست با خطوط و جزئیات ضعیف خلق میکند. در این عکس شما میتوانید رفلکت نور فلاش را روی توپ ببینید ولی باقی قسمت های توپ هم تاریک هم بدون بعد است

نور پردازی با چراغ مطالعه خانگی

برای اینکه به توپ بعد بیشتری بدهیم از یک چراغ مطالعه معمولی استفاده کردیم.چراغ مطالعه را دز سمت چپ توپ قرار دادیم. با اینکه سطح تابش نور درچراغ مطالعه بزرگتر از فلش می باشد ولی هنوز هم به عنوان یک منبع نوری پرکنتراست در نظر گرفته میشود. برای عکاسی تحت این شرایط اول فلش دوربین را غیر فعال کردیم و وایت بالانس را روی تانگستن تنظیم کردیم تا با دمای نور لامپ (حدود2800 درجه کلوین) مطابقت داشته باشد و یک عکس گرفتیم

تغییر مکان منبع نور از روی دوربین و مستقیم نسبت به سوژه و قرار دادن آن در یک سمت همیشه بعد عکس را بهبود میبخشد چرا که هایلایت و سایه تولید میکند. ولی با

حل مشکل نور فلت به دنیای نورپردازی پرکنتراست وارد شده ایم چون لامپ سطح نوردهی بسیار کوچکی دارد و باعث میشود تا روی توپ رفلکت "هات اسپات" داشته باشیم در صورتیکه سمت دیگر توپ تاریک است

اين مطلب آخرين بار توسط Arash ahmadzadeh در الخميس فبراير 28, 2008 4:14 pm ، و در مجموع 4 بار ويرايش شده است.

A.A

تعداد پستها: 6
Registration date: 2008-02-24

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

رد: Mabani NoorPardazi 1

پست  kooshan jazayeri في الثلاثاء فبراير 26, 2008 7:42 pm

مرسی آرش جان بابت ترجمه bounce
منتظر بقیش هستیم ...
اگه چند تا قیمت یا شیوه درست کردن یه سافت باکس خونگی Idea هم بزنی تنگش واقعآ خوب میشه Wink

kooshan jazayeri

تعداد پستها: 26
آدرس پستي: کرج مهرشهر خیابان 202

خواندن مشخصات فردي

كاش واسه ي ما فقير فقرا هم ميشى با كمترين امكانات يك سافت باكس ساخت

پست  admin في الأربعاء فبراير 27, 2008 8:56 am

ببينم آرش يک سافت باکس دستی که بشه خودمون درست کنيم فکر ميکني از چه آلتهايی استفاده کنيم توش بهتره؟
طريقه ی ساختش رو بگو اگر چيزی مد نظر داری .مرسی

admin
Admin

تعداد پستها: 20
Registration date: 2008-02-23

خواندن مشخصات فردي http://photomillenium.bigforumpro.com

پست  shaghayegh في الأربعاء فبراير 27, 2008 5:33 pm

واقعا استفااده كردم.مرسي

shaghayegh

تعداد پستها: 2
Registration date: 2008-02-25

خواندن مشخصات فردي

پست  a_arabbeigi في الإثنين مارس 10, 2008 12:28 pm

ممنون راهي هم براي ساختن سافت باكس خونگي هست؟ من از لايه هاي متعدد پارچه سفيد يا ملحفه استفاده مي كنم.نظرتون چيه؟

a_arabbeigi

تعداد پستها: 12

خواندن مشخصات فردي http://www.irisaco.com

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه